Alaşehir Belediyesi Hacıbey ve Akarca Mahallesinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi, yollarda  bakım çalışmaları dahilinde sürdürdüğü kilitli parke onarımları ve asfalt çalışmalarına Hacıbey ve Akarca Mahallesinde devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü bakım çalışmalarına Merkez ve kırsal mahallelerde ara vermeden devam ediyor.Fen İşleri ekipleri, Hacıbey Mahallesinde kilit parke tamiratlarına devam ederken bir yandan da asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor. Kilit parke taşı bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli bir hale getiriliyor.