Alaşehir Belediyesi Engelli Çocuk İçin Otopark Yaptı

Engelli vatandaşlarımız için bir çok alanda çalışma yapan Alaşehir Belediyesi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından her hafta Salı günleri düzenlenen Halk Günlerinde Tuncay Senger isimli vatandaşımız engelli çocuğu için otopark talebinde bulundu. Vatandaşımızın isteğini dinleyen Başkan Karaçoban, gerekli birimlere hemen talimatlarını verdi. Hemen çalışmalara başlayan ekipler, Yenice   Mahallesi  Kurtuluş  Caddesindeki  evin   önüne  engelli  araç  park  etmek  için  6 adet  denilatör  montajı yaptı.

Engellilerin yaşamını kolaylaştırmaya her zaman öncelik verdiklerini ifade eden Başkan Karaçoban “Sosyal devletin en önemli işlevlerinden biri toplumun her bireyi için fırsat eşitliği yaratmaktır. Bu ilke doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık yapmayı sürdüreceğiz " dedi.