ALAŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRIYOR

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İstasyon Mahallesi Turhan Alakent Caddesi üzerindeki Alparslan Türkeş meydanın da yol ortasındaki refüj’den karşıya geçmekte güçlük çeken Engelli Vatandaşların ve Çocuklu bayanların Engellerini kaldırdı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz Turhan Alakent Caddesi üzerindeki orta refüj’ün Engelli Vatandaşlarımızla Çocuk arabalı bayanların karşıdan karşıya geçişlerinde karşılaştıkları sıkıntılardan dolayı orta refüjlerden geçiş yolu sağladık, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki bayındırlık hizmetleri ile zor geçitlerdeki engelleri kaldırdık” dedi.

engelleri_kaldiriyor (1)engelleri_kaldiriyor (2)engelleri_kaldiriyor (3)engelleri_kaldiriyor (4)engelleri_kaldiriyor (5)engelleri_kaldiriyor (6)