Alaşehir Belediyesi Dur Durak Bilmeden Çalışmalara Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçemizin her köşesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Yol, kaldırım, asfalt ve kilit parke çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri, gece gündüz vatandaşlarımız için çalışıyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri,  ilçemizde aynı anda bir çok noktada vatandaşlarımız için çalışıyor.Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam eden Fen İşleri ekipleri, Girelli Mahallemizde yol düzenleme çalışmaları yaparken diğer ekipler Kurtuluş, Fatih ve İstasyon Mahallelerinde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Kurtuluş Mahallesine Asfalt Çalışması

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,ilçemiz  genelinde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarına devam ederken bozulmuş yollarda da tadilat işlerini yapıyor.Ekipler Kurtuluş Mahallesi Zafer Sokakta asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

İstasyon ve Sarısu  Mahallesinde Bordür ve Kaldırım Çalışması

Alaşehir  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım yapımı, parke taş döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıyor. Fen İşleri ekipleri İstasyon mahallesi Osmanlılar sokak ve Sarısu mahallesi kadı şeyh camii önünde  bordür, kaldırım dolgu ve tesviye işlemine devam ediyor.

Hacıaliler Mahalle Durağı Yenilendi

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,Hacıaliler  Mahallesinde bulunan durağın tamir çalışmalarını tamamladı.