Alaşehir Belediyesi Dört Koldan Çalışıyor

Yaptığı yol ve kaldırım yapım çalışmalarıyla şehir merkezinde ve kırsal  mahallelerde örnek işlere imza atan Alaşehir Belediyesi ekipleri kış mevsimi yaklaşırken yoğun mesaisine devam ediyor.

Selce Mahallesi Yeni Yoluna Kavuşuyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Selce Mahallemizde yol düzenleme ve rotmix çalışmalarına başladı.Yol çalışmalarını izleyen vatandaşlarımız yaklaşan kış mevsimi öncesinde yapılan asfalt çalışmasının kendilerini çok mutlu ettiklerini belirtti.

Fen İşleri Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri yol ve kazı çalışmalarına Gümüşçay ve Örnekköy Mahallelerimizde devam ediyor.Bir yandan yol çalışmalarına devam eden Fen İşleri ekipleri, bir taraftan da kırsal mahallelerimizden  Horzumalayaka  ve Horzumkeserler  Mahallelerimizdeki  levhalarının yerlerini  değiştiriyor.

Çocuk Parkları Yenileniyor

Mahallelerde yeni çocuk oyun parklarının kurulumuna devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Bir yandan bordür ve zemin düzenleme çalışmalarına devam eden ekipler bir yandan da bozulan ve kıralılan oyuncakları tamir ediyor.