ALAŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇLARININ TAMİR VE BAKIMINI YAPIYOR

Alaşehir Belediyesi, bünyesinde bulundurduğu 200'den fazla araçlarının tamir ve bakımlarını kendi şantiyesinde gerçekleştiriyor. Belediyeye ait araçların her türlü bakımlarının yapıldığı atölye ve tamirhaneler ciddi oranda tasarruf sağlıyor.

Şantiyede  belediyeye ait iş makinesi, binek araç, kamyonların da düzenli olarak periyodik bakımlarını takip ediyor. Boya, kaporta, lastik, makas, lift, radyatör atölyesi gibi 17 birimi aynı çatı altına toplayan şantiyede  her türlü ihtiyaca tek bir noktadan cevap veriyor. Tamirhane sayesinde hem araçların verimli çalıştığını hem de ciddi oranda tasarrufun gerçekleştirildiğini dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Şantiyede  yıl içerisinde araçlarımızın her türlü bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor. Kendi söküğümüzü kendimiz dikiyoruz" dedi.

bakim_onarim (1)bakim_onarim (2)bakim_onarim (3)bakim_onarim (4)