AKKEÇİLİ CADDESİ SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

İSTASYON MAHALLESİ AKKEÇİLİ CADDESİ SİL BAŞTAN YENİLENİYOR;

Alaşehir Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ 2014 yılı 31 Mart sabahı ile Büyükşehir olmuş İlin, Gelişip büyüyen İlçesi olduk. İlçemizin İstasyon Mahallesi Akkeçili caddesinde mevcut bulunan yol aynı zamanda eski İzmir yolu olarak da kullanımlı yoldu. 2016 yatırım programına aldığımız bu uğrak yolu kazarak alt yapısını tamamlayıp stabilize ettikten sonra sıcak asfalt kaplamasını yaptık. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın kullanımı olduğu kadar diğer mahallelerimizin de daha kestirme bir yol olması nedeni ile bu yolumuzu kullanmakta olmasından dolayı daha geniş imar uygulamalı bir yol haline getirdik” dedi.

sil_bastan_yenileniyor (1)sil_bastan_yenileniyor (2)sil_bastan_yenileniyor (3)sil_bastan_yenileniyor (4)