Ağaçlar ve Yeşil Alanlar İlaçlanıyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, agaçlarin gelisimini kuvvetlendirip saglikli kilmak amaciyla, agaç ve yesillige zarar veren her türlü hasereye ve hastalığa karsi biosidal mücadele baslatti. Alparslan Türkeş meydanı üzerinde bulunan agaçlar ve süs bitkilerinin üzerinde ilaçlama çalismalarini sürdüren Park ve Bahçeler ekipleri, ilaçlama çalismalarinin insanlar ve evcil hayvanlar üzerinde herhangi bir yan etkisinin bulunmadigini belirtti. Vatandaslarin rahat ve güvenli olmaları için çalismalarin araliksiz devam ettiren yetkililer, biosidal mücadelenin ilçede bulunan tüm yesil alanlarda sürdürülecegini kaydetti. Ilaçlama çalismalarindan memnun olan vatandaslar da yesil alanlari her türlü hasereden korumayi hedefleyen mücadele için Alaşehir Belediyesi’ne tesekkür ettiler.