AEDD’YE ENGELLİLER HİZMET ARACI DESTEĞİ VERDİK

AEDD’YE ENGELLİLER HİZMET ARACI DESTEĞİ VERDİK;

Alaşehir Belediyesi;  AEDD’ye, Engellilerin İzmir’de yapılacak olan Kent konseyi toplantısına katılabilmeleri ve sorunlarını dile getirebilmeleri için Engelli nakil aracı tahsis etti.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa “ Toplum yararına kurulan Derneklerimizden Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneği Kurumumuz ve Müdürlüğümüze yaptıkları başvuru değerlendirilerek yeni Kurulmuş olan Kent Konseyi Engellileri İzmir’de topluyor. AEDD’de İzmir’deki toplantı için gidip Ala şehir’li Engelli Vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerini dile getireceklerini bildirdiler. Riyaset Makamıyla yapılan değerlendirme sonucu haklı taleplerini Engelliler aracıyla gitmeleri için tahsis ettik” dedi.

hizmet_araci-1hizmet_araci-2