20 ADAY ÖĞRETMEN ‘YEREL YÖNETİMLER’ KONULU TOPLANTIYI BAŞKAN KARAÇOBAN’LA YAPTI

20 ADAY ÖĞRETMEN ‘YEREL YÖNETİMLER’ KONULU TOPLANTIYI BAŞKAN KARAÇOBAN’LA YAPTI;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Adaylıkları süren 20 Öğretmenin görevlerine başlamadan 6 ay adaylıkları esnasında yaşadıkları yerde yerel yönetim konularında da bilgi almaları gerektiğini ve bu sebep ile Alaşehir Belediyesi toplantı odasında bir araya geldiklerini ifade etti”.

Başkan Karaçoban; “ Büyükşehir olmuş bir İlin İlçe Belediye Başkanı olmakla adaptasyon süreci yaşadığımızı ve Belediyecilik hakkında bilgiler verdik. Belediyecilik rutin algılayış olmamalı yaşadığın yere yönetimsel olarak ne verebiliyorsun. Milli eğitime ne gibi katkı sağlıyorsun bunlara bakılması gerekli. Bütçe dengesini sağlamayı, İlçeye yapılacak yatırımların da önünü açmak, Allah’ın bize lütfettiği hazinenin değerli topraklar üzerinde yaşadığımızı, Gediz grabeninde olduğumuzu jeotermalin elektrik üretimi ve ısıtmacılık ta olacağını buna paralel olarak Sultaniye üzümün de başkenti olmaları konularında görüşmelerimizi gerçekleştirdik.” dedi.

aday_ogretmenler (1)aday_ogretmenler (2)aday_ogretmenler (3)aday_ogretmenler (4)aday_ogretmenler (5)aday_ogretmenler (6)